GOTT NYTT ÅR!!!!!

hejsan. Dålig uppdatering idag!
'
Idag vakna jag runt 11. Julia åkte hem typ direkt. Jag bytte om till träningskläder och gick ner i källan och sprang i 40min och gick i 15min va helt slut sen. Duscha sen drog jag till ica med pappa och köpte lite saker. När jag kom hem åt jag lite mat och sen drog jag till faster för jag skulle låna hennes locktång till ikväll.
'
Ikväll blir det först käk med släkten och sen ska jag hitta på något med vännerna. Det återstår att se!
'
Här kommer nyårslöfterna;
- Komma i bra form till Malta/Bosnien
- Gå ut nian med bra betyg!
- Sluta stöka ner så mycket.
- Hjälpa till mer hemma
- Bara äta godis på lördagar.
'
Men ska fixa mig nu!!
Gott nytt år/ Sretna nova godina !! :D ♥
hörs nästa år bloggen!

victoria secret fashion show

Nu ligger jag i soffan och ska snart sova. Julia kom hem till mig runt 5. Sedan kom Arnold och Rodi och vi väntade på att showen skulle börja.
'
Assåå hur snygga är det inte dååååååååå???? Candice, Adrian, Erin, Lindsey, Chanel!!!!
'
nej nu jävlar asså..
'
Men ska sova nu så jag får min beautysleep så jag kan pumpa imorgon! peace!
'

9 crimes

Helt slut i hela kroppen. Sprang 35min, gick 5min på slutet och sen styrketräning - mage, rumpa, lår, armar, rygg.
Nu blir det duschen!
'
'
Peace!

im coming home

Vakna runt halv 11, käka frukost och nu ska jag träna! Senare idag drar jag nog till Rodi där vi alla ska träffas och bara chilla och kolla på Victora secret.
uppdaterar senare! :)
tre bilder från en dag i sommras när vi var i Åkra hos Clara och skulle grilla. Fast vi lekte mest med hennes vaplar, åh världens sötaste!!!
'
hörs senare bloggen!

stockholmare

Vet ni vad, jag har tänkt på en sak. Stockholmare eller inte alla stockholmare och inte bara Stockholmare utan typ i Sarajevo också ( in som inte vet vad sarajevo är, det är bosniens huvudstad) alla de som jobbar i affärerna, de är så otrevliga... Kanske är för att det oftast är mkt folk och man blir stressad men asså jaa.. Hahah jag vet onördigt inlägg men aja det jag vill komma fram till är att i mindre städer som i Sandviken eller Sanski most tex är de mycket trevligare hahah.
Ha det gött! ♥

Stockholm

Home sweet home!
Yes. Nu är jag hemma. Sköönt!
Vi hade det riktigt kul i Stockholm skämde ut oss lite för många gånger men det får man väl bjuda på! Kom hem med lite grejer så nu har jag en nyårsoutfit vilket är kanonisch.
Såg att julia hade gästbloggat. Hahah söt hon är!! ♥
Imorgon är det ju årets händelse på tv! Victoria secret fashion shoooow !! :D yeeeey
Kanske bloggar innan jag går och lägger mig. Vem vet :)
hörs!

julia våldgästar almas blogg

hihih. va busig jag är som kan lösenordet till almas blogg. men hon kan inte blogga idag och jag vill ju inte att hon ska förlora sina läsare som hon kämpat så hårt för =)
'
just nu sitter hon nog i bussen påväg till stockholm med några tjejer i hennes klass. dom ska dit och göra av med en massa pengar dom! men dom kommer hem ikväll igen .
'
jag tycker alma har vart dålig att berätta vem hon är för er nya läsare så då kan jag göra det! hihi. hon heter alltså Alma Klipic och är bosnisk men född in Sweden. hon går i 9:an på Söderskolan i Sandviken. hon har TOPPEN BETYG i alla ämnen. hon ska välja gymnasium nu men vet inte om hon ska välja mellan Göranssonsk eller NV- natur (HEJJA NV!!!!) och på fritiden så är hon med mig eller pluggar eller spelar Basket två gånger i veckan med världens härligaste lag!
'
hm... jaa.. hon har en kanin som heter elvis men mest kallad bebis tror jag, haha. ooooch... hm.. vad ska man säga? förutom att hon är världens bästa bästis? tror inte det var så mycket mer viktigare, resten får ni vell fråga henne. hihi PUSS PÅ BAKEN FRÅN JULIA


thats me!


skitful bild på alma och mig, men det sket men väl i ?!


nanannana

Nyss drog mina homies. Vi kolla på 8mile och snackade. Mys! Julia fick även sina efterlängtade kamera idag! Så knäppte massa kort. Kanske ploppar upp någon här :) Ska sova snart för att jag ska upp tidigt då bussen går åtta men först ska jag föra över nya låtar på mobilen så att jag har något att göra på bussen. Men jag tror inte jag kommer att lyssna så mkt. Har så mkt att snacka om med brudarna. Speciellt Maria!!!!! Äntligen är hon hemma! Som jag har saknat henne!! ♥
Nej nu måste jag fixa det sista hihihi Hejdå!

who's that chick

Nu har jag sprungit, styrketränat, duschat och städat!
Känns bra! Nu sitter jag bara och chillar och dunkar musik :)
Hörs senare!

Guten Morgen

Hejhopp. Vaknade för någon timme sen, åt frukost och nu sitter jag här vid datorn. Väntar på att mamma ska springa klart på löpbandet så att jag kan ta över! Snart är det ju nyår och det är dax för nya nyårslöften. Höll inte ett ända i år hihi. Jo, gå ut åttan med bra betyg! Och det fixa jag minsann! De nya kommer väl nån gång senare den här veckan. :P
Äntligen har det slutat snöa!!! Vi behöver VERKLIGEN inte nå mer snö.
Bara jag som saknar sommaren? Nej skulle inte tro det. Vem vill inte ha skönasommarkvällar, klänningar, bruna ben, glass, solglasögon, solblekt hår? Gaaaah vad jag saknar sommaren!
I sommar ska jag till Malta med tjejerna! Kommer bli gryyyyymt. TAGGATAGGATAGGA!
Nej nu ska jag sluta drömma mig bort och gå ner och springa. Tror att mamma är klart nu. Great! nu taggar vi beach11 ! ;) hahah
saknar!
peace!

guten nacht

Nu är jag hemma. Sitter och snackar med jullis i tel.. ska sova snart så att jag ej sover bort hela dagen imorgon!
Bjuder på en bild på mig, Ajla och Julia i sommras eller höstas ?
aja
guten nacht !

at adis place

Tjo.

Sitter hemma hos Adi nu och umgås med han, Azur och Dado :) Vill tacka min underbara bästis som har fixat min design :D TACK! ♥



julia här

hejhej hallå!
nu har jag fixat och trixat om almas blogg lite. hope you like it.
och hoppas hon håller i det här nu och fortsätter att blogga ! hehe PUSS
kika in på min blogg här --> yeah
thats me and almaaaaa ;)

27 december

Yes. Har bestämt mig att börja blogg igen. Dax nu tycker jag! Så nu har jag slängt alla min gamla inlägg och börjar om på nytt! Snart ska även Julia fixa en ny design till mig, KUNG!
Ja, vad har jag gjort under tiden jag inte har bloggat? hahha ja mycket. Men tror inte jag ska gå igenom allt. :P
Igår var jag i alla fall i Valbo på mellandagsreashopping med Julia och familjen. Sen drog jag och Julia till Gävle. Där gick vi runt lite i affärerna och kolla. Sedan åkte vi hem till Julia. Vi åt tacos och spela WII, just dance!
I morse när vi vakna så åt vi frukost. Sen skjutsa Julias pappa oss till viken. Runt två kom Julia hem till mig och vi dansa ZUUMBAA. Jättejobbigt kan jag informera er om! Julia åkte hem för ett tag sen och nu sitter jag här och har tråkigt. Taggar i morgon! Då ska jag umgås med mina homies. Sen på kvällen kanske Clara&Maria kommer hit och sover här för på onsdag morgon ska vi och Ajla till Stockholm och shoppa! taggisch brudisch hihih. :)
Jepp. Det var allt för nu.
Peace Bloggen!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!