Run bitch, run!

Har varit ute på en springtur! Sköööönt! Har ätit lite kvälls mellis och ska kolla på film nu hihihi :)


Don't give up!


onsdag - 29/2

Gick upp kl 9 och drog ut på en morgonpromenad. När jag kom hem blev det frulle, äggröra och keso. Mumma! Gud vad jag älskar lov! Bara massa ledighet och fri tid att göra vad man vill! :D hihih VD next!!

biobiobio

hemma från bion! Filmen var jättebra! :D Har kollat på några VD avsnitt och ska fortsätta göra det ett tag till innan det är läggdags! Innan bion gick vi runt lite i affärerna och jag fick med mig ett skal till mobilen och en mobilväska! Awsome! Vi hörs imorgon bloggisen! kram.

i thought i could fly

Hola! Sitter och väntar på att tiden ska ticka så jag kan börja gå mot resecentrum och möta upp Bazzie för att t bussen in till gävle. :) peace!

Ojsan!

Dålig uppdatering. I know, i suck! Hemma i viken nu iaf. Tråkigt! Kom nyas hem från en joggingrunda. Underbart väder ute! Strålande sol och 7 plusgrader!:D sitter och kollar på vampire diaries, igen! Hahhah får inte nog av den serien! Ikväll ska jag på bio med bazzie. Vi ska gå på This means war. Trevlans!! Ska fortsätta kolla på VD nu. Hörs!


nordstan

Hemma från en shoppingrunda. En snabb sådan, eller lagomt lång. Kollade bara i Zara och Topshop sen fick syrran och moderna sköta resten. Försöker att vara duktig och hålla i mina pengar. Men kom iaf hem med ett par skinbyxor från Zara. Har varit ute efter sånna hur länge som hellst! Ska äta lite mat nu. Sen om några timmar ska vi åka och hälsa på mammas kompis. Efter det blir det väl mellomys eller gladiatorerna vilket av det återstår att se! :)

phuuuh

hemma efter en asjobbig springtur. Inge lång alls blev den men VÄLDIGT JOBBIG! haha sitter i selmas soffa och darrar och svettas som en gris. Promenerade med Ines och tetka till ett berg. Sprang upp och ner för det fyra gånger och sen sprang jag hem. Benen vek sig i slutet. Backintervaller är inget att leka med!Måste börja köra det oftare! F*N vad sköönt nu efteråt! Har tagit en snabb dusch och ska snart åka in till nordstan med mamma,semi&pappa. trevlans!

jetzt

Nu kan man snacka träningsvärk!! Ojojoj.. har svårt att rör på mig! Igår var det en mysig dag. Blev inge Sh'bam för mig tyvärr. Var alldelles ork lös och otaggad. Tog en powernap istället. hihi! På kvällen åkte vi in till stan och åt på Jensens. Riktigt gott. Åt fitness-biff. Hahah! Man fick välja sin egen sallad och salladsbordet var gigantiskt! gottigott. Mätta och belåtna åke vi hem mot S&I lägenhet och åt efterätt. Skippade glassen men ananasen var good! :)
'
Ska  snart göra i ordning lite gröt och sen får vi se vad denna dag bjuder på. Vill åka till nordstan men vet inte om någon vill föjla med!
imorgon bär det REDAN av hemåt. :/  tiden går fort när man har roligt!

guten morgeeeeen götet

Vaken ovh seg i hela kroppen. Ingen träningsvärk har jag men känner verkligen hur mör varje muskel är! Idag ska vi på dans-pass, Sh' bam heter det. Spännande!! Sen ska v ut och äta någonstans. Vart vet vi riktigt inte ännu men de löser sig.

darrigt

hemma efter ett body-pump pass med syster, Ines och Steph. SHIT! Helt död och darrig är jag i HELA kroppen! Nu ska jag umgås med mina kära hela kvällen! ha det bäst!

sushi

Hemma efter en trevlig lunch med syster och hennes kompis Emma. Gud var gotti det var med sushi! Åt 8bitar och blev proppmätt! Bitarna här är gigantiska! Nu är vi tillbaka i lägenheten. Jag sitter vid datan, selmis pluggar och mamma och pappa har gått ut på promenad FAST jag sa till dom att vänta på mig. Inte får jag gå ut själv heller. -.-

WARRIOR

Igår så kollade jag på filmen WARRIOR i bilen. BÄSTA FILMEN JAG SETT! Vilken film, vilka skådisar, vilken sport - MMA är grymt!. Önskar jag började på nått sånt när jag var yngre. Nu känns det som att det är lite för sent. MEN VILKEN TRÄNINGSMOTIVATION man får! woow! Underbart! krigarekrigarekrigare! MAn ska ALDRIG ge upp! Bara att fortsätta! Underbart budskap!
rekommenderas!



I GBG!

Rresan gick bra och vi anlände till Göteborg halv 10. Fick jätteont i magen precis när vi kom, kändes som knivar högg mig om och om igen..
'
Gick och la mig halv 12 och somnade på direkten. Vaknade för ett tag sedan. Selma och Ines har åkt till skolan och alla vuxna sover fortfarande haha! Snarkar gör dom också. Trodde först det var nån som borra :P
'
Kl 11.40 ska jag gå till busshållplatsen och ta bussen SJÄLV till stan för att luncha med syster... Haha hur ska detta gå? Vi ska iaf ät sushi! SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER RIKTIG SUSHI!!!! uuuunderbart! kommer att bli riktigt gött!

Men ska koka lite te nu nu hörs!


ONSDAG

Heellu! Vaknade imorse halv 6 och drog mig ut på morgonprimenad. Träffade Jullan på vägen också! Vi tog sällskap och nackade om allt som har hänt. Vi hinner inte träffas lika ofta längre :/ Sen så splittrades vi och jag fortsatte hem. När jag var typ 1 km hemifrån så ramlade jag pladask på rumpan. Gjorde ont och nu är jag alldelles mör på rumpan och har ont i svanskotan.. typiskt. Ska snart gå till skolan. Sista skoldagen innan lovet!!! :D
'
Tror inte jag hinner blogga innan vi åker så vi hörs i Göteborg!!!! :D puuuuss

zöööva

Har avverkat ett härligt träningspass med bazzie, duschat och fåll i mig lite smoothie. Ska gå och lägga mig nu. Är heelt slut! godnatt!

liv & död

Soft dag i skolan! Vi hade små labbar och redovisade om dom. Slutade runt 13.00. När jag kom hem bänkade jag mig framför fysiken. Ligger efter och fattar ingenting! Men har gjort några uppgifter i alla fall. Ska packa inför GBG. Vi åker ju imorgon WIHOOOO :D Sen ska jag träna också...hmm..undra vad det blir för träning. Skulle helst vilja gå ut och springa i det fina vädret men det är så slaskigt och för mycket snö kvar... Gym-kortet har också gått ut... Jobbiiigt! Vi får la se hur det blir!
bild från höstas!

Go frukost

Gick och la mot kl 8 igår och vaknade pigg och utvilad! Skönt! Har sovit som en stock! :D gick ut på morgonpromis och har precis ätit frukost ska dricka upp mitt te nu innan det bär av till skolan!:)


blää

usch vilken jobbig dag detta har varit! Har varit som en mumie hela dagen. Kännt mig febrig och frusit jättemycket! Har försökt sova men, inte har det funkat eller. Är det möjligt att man glömer bort hur man sover? Finns det någon sjukdom om att man inte kan sova? Vill bara att kl ska bli 9 så jag kan gå och lägga mig, vakna upp morgonen där på och vara pigg och glad!!

monday - new opportunities

God dag!
Igår gick jag och la mig kl 22.00 men låg och red mig i en timme kanske. Sen vaknade jag och trodde att klockan var 6 men det visade sig att den bara var 00.00. Fick panik och låg och vred mig i tre timmar! TRE HELA TIMMAR! Vet inte vad det var för fel, för jag var verkligen jättetrött och gäspade hela tiden men lyckades inte somna. Var det fullmåne tro?
' Vaknade sen tjugo i 6 och drog mig ut på 1h promenad. När jag kom hem så åt jag frukost och chillade lite framför tv;n. Sen kom pappa hem för att vi har några arbetare här hemma som ska lägga kakelplattor i hallen så han skulle prata med dom och då passade jag på att åka till skolan med honom. När jag kom till skolan så får jag veta att våra lärare har blivit sjuka och eftersom vi ska ha temavecka så hade vi bara svenska och efter den så slutade vi. Så traskade hemåt och sitter nu framför tvn och kolla på Våra bästa år och dricker te och äter en banan! Ska plugga lite matte senare. Hoppas vår lärare blir bättre till imorgon så jag får göra matteprovet! Annars måste jag göra det efter lovet...

Dirty dancing!

Drog till gymmet runt 6 och pumpade på i 1,5h. Promenerade hem och förbi Ica för att köpa yogurt. Har duschat och sitter just nu och kollar på Dirty dancing som är på 5:an och äter min protein smothie/glass! Asgöttii!:D


Tar en paus från plugget och kollar på 102 dalmatiner + äter min berömda tonfisksröra med sallad:D

Den ser kanske inte så god ut men tro mig, det är den!:D


söndag - underbara sol!

Imorse när jag vaknade så blev det lite matteplugg. Därefter åt jag frulle med päronen och sen pluggade jag lite till! Runt halv 11 drog jag ut på promenad med mamma. Solen tittade fram några gånger och det var SÅ UNDERBART SKÖÖÖNT MED SOL! Längtar tills våren kommer och snön försvinner så man kan vara ute och springar!
Det är så sjukt vad bara en promenad kan göra. Imorse var jag trött och seg som en mumie och nu är jag pigg och glad med massa energi! 
Nu ska jag iaf plugga vidare. Vi hörs!
'

lördaglördag bombompaow

Ska alldeles strax börja gå mot busskuren vid badhuset, vår officiella mötesplats haha! Sen ska vi dra till tzaziki och äta och efter det har vi planerat att dra och gymma! haha! Helin kunde tyvärr inte va idag eftersom hon har blivit sjuk stackarn. Krya på dig vännen! Så vi ska dra till gymmet i hopp om att det bara kommer att vara vi där. :D hihi
'

ska köpa dessa byxor ;)


bästa låten, bästa videon, bästa Michael! RiP!


bad

dålig uppdatering de senaste dagarna! Igår så fick jag samprovet gjort, äntligen! Känns helt okej men man vet aldrig...
'
Efter skolan så var jag bara hemma och kollade på Vampire diaries och chillade. Runt 6 tiden drog vi till min faster Där åt vi mat och hade det trevligt. Kom hem runt 9 och kollade på Footloose och sen somnade jag. Imorse vaknade jag runt halv 9, åt frukost och sen blev det matteplugg. Har kämpat med övningsprovet hela morgonen och nu, äntligen är jag klar. Ska bara vänta på att Tomas ska skicka facit. Vi får se om det bli nå mer matte plugg idag. Ikväll ska jag iaf ut och äta med brudsen och sen ska vi hem till helin och kolla på film. :D hörs l8er!

Torsdag16/2

Drog till gymmet i morse och sprang samt körde lite styrka. Sista minuten på löpbandet trodde jag att jag skulle få en hjärtattack och död. Gud va slut jag var men fan vad bra det känns nu!! :D blev 10,6km! Duschade, och nu sitter jag i skolan och ska ha matte om 15min. Efter det är det lunch. MAT<3 och sen ska jag ha engelskaredovisning. Hatar redovisningar. Blir alltid så nervös. Blää
'
hejdå!

bloggar ändå

har pluggat klart för idag. Ska kolla på PLL!

onsdag

sitter och pluggar orkar inte uppdatera idag. Kommer att bli dålig uppdatering imorgon också då alla fokus ligger på sam och eng. Hörs då jag har fått allt det överstökat!

går och lägger mig go'natt!


fuskpälsen är to die for! GEEMIG!

Vill ha den så himla mycket! Den har växt så mycket i mina ögon. Fuskpäls skulle jag för två månader sen ALDRIG sätta på mig men nu.. nu vill jag bara gosa ner mig i den! COME TO MAMAA!

fuck alla hjärtans dag

fan vilken tråkig dag alltså. Har bara pluggat och ätit kladdkaka... inte ens kladdkakan var god. Ångest över den har jag också. Fuck allt. Orkar inte plugga heller. Vill bara gräva ner mig någonstans... hatar livet.

Snörugby!

Hemma efter en jätterolig friluftsdag! Vi åkte madrass, grilla korv, gick tipspromenad och spelade snörugby vilket var väldigt ansträngande!:D nu är jag hemma och sitter i soffan och dricker te! Mina hörlurar har kommit och jag kan inget annat än lee! Så almastyle är dom hihihi! Löve!


GLAD ALLA HJÄRTANSDAG!

Eller säger man så? Aja.. Hahah!
Sitter i soffan och väntar på att mina ägg ska koka klart! Var ute på promis i morse och det var mörk och mysigt. Om en timme cirka ska jag börja gå till rese för att ta Ockelbobussen till Högbo! Hörs sen!

@AlmaKlipic FÖLJ MIG PÅ TWITTER! ;)

Har pluggat hela dagen. Vi fick gäster nu på kvällskvisten också så satt med de och socialiserade lite. Nu ska jag kollar runt på nätet och underhålla mig med sådant onödigt. Sen ska jag läsa igenom politikblocket ännu en gång och därefter ska jag sova! Vi har friluftsdag imorgon i Högbo vilket jag ser fram emot! Pulka åkning, korvgrillning och tipspromenad. Ska ut på en pw imorgon också hade jag tänkt så det gällar att vara utvilad!

montag

Hemma nu efter en trevlig skoldag. Drog till gymmet i morse och körde slut på hela kroppen och svettades som en gris. Drog till skolan och hade matte, lunch, klassråd, sam, svenska. Ligger i soffan och inväntar pappa som borde komma hem snart så familjen kan äta. Vill bara att veckan ska gå fort och att det ska vara onsdag nästa vecka då jag drar till götet och hälsar på syster och får lov!
'
Måste plugga hela kvällen så kommer inte att uppdatera så mycket idag. '

sunday is over - monday next

Söndagen är över och måndagen väntar som sagt. Denna söndag har jag försökt att plugga. Har blivit lite plugg men inge mycket alls. Sam skulle jag har pluggat med på men politik är inte riktigt min grej alltså. Jag vet inte riktigt vad det är, tycker det är rätt så intressant men att plugga in det, njääää tycker det är roligare med matteplugg. Att bara sitta och räkna uppgift efter uppgift och lyssna på musik. Det är roligt plugg. Att sitta och plåga sig själv med samma text om och om igen det är bara dryg och långtråkigt. Men det måstes också göras. Ska läsa igenom kapitlet igen en gång, bättre det än ingenting och sen ska jag mysa lite till. Vi hörs imorgon bloggen!

Söndagsmys

Kollar på the last song och myser!


rest in peace dear Whitney Houston


Pluggat hela morgonen

Nu tar jag en paus och kollar på Pocahontas 2 och dricker smoothie och äter mandlar. Orkar inte vänta! hihih

söndag - solen skiner

Åh vilken underbar dag det är i Sandviken idag! Solen skiner och himlen är blå.Kan inte låta bli att få en vårkänsla fast det bara är februari. Vackert! Synd bara att jag kommer att spendera hela dagen inomhus och plugga. Igår fick jag det mesta av matten överstökat. Nu är det sam/eng/svenska som ska tryckas in i hjärnan. ' Avslutade lördagen med att kolla på Pocahontas 1. Kom på att jag aldrig hade sett den utan bara sett 2:an en miljon gånger! Åh vad bra den är! Ska kolla på 2:an ikväll om jag hinner. Men ska sätta igång nu. ' kram!

Gym -check! - Ett svettigt äckel

Efter 10.8km på löpbandet är jag ganska så slut! Sitter och kolla på gladiatorerna nu och surfar runt på nätet! later!


saturday

Godmorgon! Igårdagen/natten var trevlig! Jag och Claris kom hem runt två och somna på direkten. Vi vaknade runt 10 och åt frulle och Clara gick precis.
'
Min lördag kommer att bestå av plugg. Förvånande? Ska plugga matte och sam. Men det känns inte så jobbigt. Börjar få in det här med att plugga. Nu när jag inte pluggar blir jag orolig och stressad. Men när jag gör det känner jag mig så duktig och lugn! :) hahah FUL JAG ÄR!
'
Ska sätta igång nu. later!
Jag och min älskade Claris <3

ready to go

inväntar claris<3 hoppas alla får en trevlig fredag! puss:*

Hemma

Hemma! Slutade halv två och drog med tjejerna till gymmet. Var grymt otaggad och hade inge orka alls i kroppen men jag tog mig igenom ett helt okej pass. Nu sitter jag med ricinolja i håret, fast jag hört att man bara inbillar sig och blablabla men kör på det ändå,,,Det är skönt att massera hårbotten och det blir lättare med det i. :) Väntar på att mamma och pappa ska komma hem så vi kan käka. Sen måste jag hinna duscha och kolla på VD. Ikväll ska jag och Claris hem till Emelie, det vankas fest. :)

fredag - snyft!

FREDAG IDAG WIHOOO. Mindre kul att det är Josefin Crafoords sista dag på Vakna med the Vocie. I 4år har jag lyssnat på hennes babbel och nu lämnar hon radioprogrammet. Paul är inte kvar, Josefin är inte kvar, nu är bara Jacob kvar.... Hoppas de hittar en bra ersättare som de gjorde med Paul. Martin är skön ju. Gillade inte honom från början. Har precis tryckt i mig gröt och väntar på att kaffet ska bli kallt nog för att dricka. Om en halvtimme beger jag mig till skolan! Åh det är så roligt att gå till skolan när man vet att helgen väntar! Hihih puss!

hihih

Har gjort allt annat än att plugga. Gjorde tacos med massa grönsaker och vegköttfärs från hälsanskök! Sen kom min kusin och hans tjej över med deras söta dotter. Umgicks med dom ett tag. När dom drog så laddade jag ner OTH och Trassel. Har kollat på OTH sen dess och ska snart slå på Trassel innan läggdags! :) sovmorgon till 10 imorgon och slutar halv 2! Underbara fredag! <3 ' Hörs imorgon bloggen!

torsdag - gym

Vaknade kl 6 i morse och skulle ut på promenad men så blev det inte. När jag såg att det var -15grader ute så gick jag och la mig igen. Vaknade kl 8 och drog mig till skolan runt 9. Vi hade bara två lektioner och slutade kl 1. Då drog jag till gymmet och tränade. Svettig och död gick jag hem i kylan och nu är jag äntligen hemma! Har duschat och städat mitt rum. Nu ska jag fixa lite käk och sen ska jag plugga. Peace! :D

tyska

Sitter i tyska-salen och ska snart ha tyska. Sista lektionen för idag sen får jag äntligen komma hem! Ska få tillbaka tyska provet idag också...usch.... aja hörs!

The voice

Godmorgon! I väntan på att min proteindrink ska bli kall så sitter jag och kollar på the voice som vanligt! Kom nyss hem från en morgonpowerwalk. Gick samma vanliga runda och det var jätteskönt! Börjar tidigare än vanligt idag eftersom vi har flyttat fredagens idrottslektion då vi bara ska ha teori om idrottsskador. Ska går och hämta proteindrinken ur frysen nu! Hörs.


tsss

Ända sen jag kom hem har jag suttit och skrivit labbrapport och ätit choklad medans hihih (a). Har kollat lite på top modell sverige och ska gå och lägga mig nu. Helt död! Godnatt!

little to late

Sitter och kollar på The Vocie. Har ätit frukost och packat duschsaker osv. Ska snart iväg till badhuset för att simma med brudarna. Är väldigt seg och mör i kroppen idag men det är bara att köra. Börjar halv ett så efter badhuset ska vi till skolan och äta innan lektionerna.
fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma

Boxning - check

Hemma efter träningen! Nu ska jag mysa framför TVn ett tag och äta melon och dricka citronvatten! Sen ska jag läsa några sidor Sam och fysik innan det är läggdags!:)


Måndag - ny vecka

God dag! Vaknade kl 6 och åkte med pappsen till gymmet. Sprang 10.5km och sen var jag väldigt svettig och död. Drog till skolan. Då jag var en timme för tidig satt jag mig och jobbade matte. Dagen flöt på bra och fick tillbaka min sam-uppsats som gick jättebra! :D happyface! Nu är jag hemma och har gjort fysik uppgifterna och ätit. Har laddat på med ny energi för idag ska jag och Julia ta det stora steget, vi ska nämligen iväg på vår första boxningsträning. Vi har snackat om det i ett år och nu äntligen ska det bli av. Taggad men samtidigt lite nervös. Är ganska slut i kroppen efter morgonpasset men får göra så gått jag kan! Ska ta en kopp kaffe för att på en koffein-kick och värma mig lite, fryser ju ihjäl innan jag beger mig mot hallen för att boxas. hihihi!

Melon+ pearl harbor


Hos faster

Hemma hos min faster nu! Sitter och dricker kaffe med de vuxna. Matchen gick bra trots förlust! De var verkligen jätteduktiga, synd att vi förlora bara men det händer! Bara att ta nya tag. Ska hem snart. Får se om jag sätter mig och pluggar eller slår på en film...hmm... Film lockar mest så det får det bli :D hörs!


zöndag

Sitter vid köksbordet och väntar på att klockan ska bli halv ett för då ska jag iväg till bj på samling. Jag och Johanna ska nämlingen vara coach för brudarna. Spännande! Matchen spelas i Ockelbo kl två och jag hoppas så INNERLIGT att vi kommer hem med ett rosa papper! TAGGATAGGATAGGA!! haha. Imorse drog jag till gymmet och var där i en timme. Nu ska jag packa ner lite fika som jag kan äta under pausen. Men vi hörs sen när jag kommer hem! puss :)

melodifestivalen/gladiatorerna

Shoo bre!
'
Hemma efter en trevlig fika stund på waynes med brudarna. Lite senare fick vi även sällskap av Carro och Viktor! Tvingade mig själv till gymmet innan också vilket jag är glad att jag gjorde! Blev 25km på cykel, hela 70min :) skitjobbigt och skitsvettigt men så skönt efteråt! Nu sitter jag och äter fruktsallad med vanlijkesella, gotti! Sitter också och kollar på melodi/gladiatorerna.. hahah kan inte bestämma vad jag ska kolla på...
'
Ska koka lite te nu eftersom jag är så fryssen! Så himlans kallt ute! :/
aja hejdå! :)

kukulelee

hemma efter en sväng till valbo&gävle. Hittade ingenting, eller jo en tröja. :) Har ätit, pluggat och druckit te. Kl 6 ska jag möta tjejerna på waynes för fika. :) Innan det kanske jag tar en tur på gymmet. hmmmmmmmm.. vi får se om jag orkar... :P peace! :)

lördag!

God morgon. Sitter nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem. Vi ska åka till valbo/gävle.
'
Gårdagen var mycket trevlig! Spenderade den hemma hos Julia. Det bjöds på tacos och sen kom det dit lite annat folk. :) Drog hem ganska tidigt eftersom jag var jättetrött! Men tack för allting Jullan!! :D Nu kom mamma och pappa så måste dra! Hörs! :)

Torsdag 2/2

Imorse ringde alarmet kl 06.00 men när jag såg att det var -10 grader ute så var jag inte så sugen på att gå ut på promenad så somnade om och sov till 8. Riktigt skönt! Skolan var chill. Hade två lektioner och slutade ett. Drog tilll gymmet med gjorde inte så bra ifrån mig. Vart tog motivationen och orken vägen? :/ Nu är jag hemma och ska chilla heeeela dagen!
'
ciao!

perfektion


alena shishkova, rysk modell - snyggaste jag sett! Perfektion på riktigt! Önskar jag såg ut som henne. hon dödar. Megan&Adriana släng er i väggen! There is a new cat i town!

matematik

Kom hem mycket tidigare idag än vad jag trodde att jag skulle göra. Provet gick fort att göra så var hemma halv 4.Åt mat och satte mig framför matteboken direkt. Har jobbat ända sen dess. Nu är jag klar ÄNTLIGEN och helt slut i hjärnan är jag. Hoppade över några uppgifter så får fråga Tomas om dom imorgon. Tänkte åka och träna men känner mig verkligen helt slut + plus att jag har världens träningsvärk + inga rena träningskläder haha inte för att det är någon anledning men näää, får bli en vilodag idag. Nu ska jag pluga vidare och sen vila resten av kvällen, kanske kolla på ett avsnitt pretty little liars. :)
'
kram!

onsdagmorgon

Vaknade kl 06.00, tog mig ut på en morgonpromenad och nu sitter jag mätt och belåten och dricker kaffe. Om cirka en timme ska jag börja gå till skolan. Lång dag idag, slutar 4 och har provet sista timmen. Sen måste jag skynda mig hem och jobba matte!
'
'
men vi hööörs!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!