Fången i tystnad

Tjabba! LÄGET?
här är allt kanon. Mår lite bättre idag men är inte helt frisk. Igår gick jag och la mig jätte tidigt, vaknade tidigt, städade hela huset och har även hunnit duscha. Sitter just nu och kollar på Fången i tystnad. Riktigt bra men lite hemsk faktiskt.
'
När filmen är slut ska jag börja fixa mig lite smått. Sen bär det av till AGA för att käka med tjejerna. Adi skulle också med men han har tyvärr blivit sjuk. Krya kusin! Sen på kvällen blir det antingen Melodifestivalen eller någon  film hehe vi får se. :)
men om jag inte bloggar nå mer idag så önskar jag er alla en trevlig lördag!
'
Alma

hejsan ursnygga klädesplagg, skulle ni vilja bli mina???


postkodsmiljonären

Hejsan. Har myst ner mig i soffan och kollar på postkodsmiljonären med pappa. Nu tog det slut. Så då blir det Lets dance eller kanske på spåret hehe vi får se.
Men ni får ha en så trevlig Fredagskväll !
'
Peace

rubriker suger

Kom hem för ett tag sen men har inte orkat slå på datorn hehe. :P Ikväll ska jag inte göra någonting speciellt. Ska ner på fotbollsträningen men ska inte träna. Måste bli frisk! Har pressat en citron och druckit saften . Liiiite surt menmen :P
'
Ska fortsätta chilla nu
heidå
'
alma

rubrik

Heeeellu
'
Sitter i kompen med Ajla, Rebecca och Maria. Har slutat för dagen. CHIILL. Nu väntar ett efterlängtat sportlov!!! Ska chilla sönder!!!!
'

Ska bara äta luch och sen drar jag hem. Man vill ju inte missa chikenbits ;) hihihi

'


PEACE!

home

träningen gick skit dåligt............................
'
bläääääääääää usch går och lägger mig och hoppas på att morgondagen blir bättre!

babybabybaby

Har nyss fått i mig lite köttfärssås och spagetti á la Alma. Gott men lite för starkt kanske. Om två timmar börjar träningen ganska så taggad faktiskt! :D
'
Bjuder på en bild på mig och Julia då vi fira Guina! En saknad dag må jag säga, vi hade så kul :)

who do you think you are?

Hejsan. Kom nyss hem från Göransson arena. Det var helt OK. Vi fick information om olika universitet/högskolor i hela landet. Jag var mest intresserad om Lunds universitet så jag pratade lite med tjejen som stog där. Sen så gick jag runt lite och kolla på de andra. Sen när jag kom till Luleå så kända jag bara NEJ TACK! Aldrig att jag flyttar högre upp hahah räcker med att vakna i Sandviken och kolla på termometern och se att det är - 26 grader. :P
Men som sakt man vet ju aldrgi hur det blir.
'
Det är svårt det här med att välja gymnasium, högskolor/universitet mm. Nu är jag ju klar med mitt gymnasieval. Det var på ett sätt svårt men ändå inte. Jag har alltid vetat vad jag ska välja men ändå blir man så osäker på något sätt. För tänk om man ångara sig...
'
Men som tur så har ju jag valt en bred linje så jag har ju många valmöjligheter vilket är bra.
'
Jag ser faktiskt fram emot gymnasiet. Det ska bli kul med en ny klass men jag kommer ju självklart att sakna min gamla!
'
Just nu sitter jag med en kopp grönttée i handen och kollar på MTV. Om någon timme så börjar O.C. Wiho! Älskar det programmet!
'
Ikväll är det basketträning. Sitter och funderar på om jag ska träna. Jag är ju förkyld men vi har match på söndag. Jo, jag måste träna. Jag har även fotbollsträning imorgon. Måste gå på den också känner jag! Äsch får äta mycket c-vitaminer och dricka mycket tée. Nu när jag tänker efter så har vi ju varmakoppen soppor här hemma! Perfekt!
'
Oj känner att det blev ett långt inläggt nu...Haha vad jag babblar på!
Heidå
'
Alma

wonderchild

Snart beger jag mig till skolan . Engelskaprov nu på morgonen. Runt 12 ska vi vara på Göranssonarena på någon mässa. Efter det får vi sluta. :)
'
Peace
Bjuder på en bild på mina kära päron! ♥
'
Alma

Nu är bloggpausen över

Hejsan allihopa!
Im back! Hahah hatar det här första inlägget efter att man inte har bloggat på länge. Vet inte vad jag ska skriva. Ska jag bara babla på som vanligt eller berätta vad jag har gjort eller vad? Hahah jag babblar väl på som vanligt, som att jag aldrig slutat blogga. :)
'
Idag har jag varit i skolan. Vi hade svenska nationella och det gick sådär... Jag och Claris fick tråkigaste texten att snacka om. Det fanns ingen tanke bakom texten och inget budskap som den ville förmedla utan den var bara tråkig och seg...
'
Sen så har vi haft massa andra lektioner men de var väl som vanligt.
När jag kom hem pluggade jag lite på engelska-orden som vi har till imorgon.
Bortsett från att jag har blivit förkyld ochsnorar sönder och halsen gör ont så har min dag varit helt okej . Imorgon har jag sovmorgorn och vi slutar tidigare vilket är så underbart skönt!!!
'
Men nu ska jag ta en kopp grönttée och mysa ner mig i soffan framför One tree hill!
Ha det bra folket!
'
Alma

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!