Fredag

Go kväll på er alla där ute! Hoppas nu har det bra och att ni får en awsome fredag!
För mig däremot blir det bara att sitta hemma och chilla.
Iskolan idag så hade vi matematik, kemi, svenska, klassråd, fysik och idrott. Fredagar är dom längsta dagarna för oss. Vi slutar kvart i 5 men idag fick vi sluta tidigare eftersom våra idrotts lärare skulle till Sthm vilket var skönt. Idrotten var väldigt jobbig ändå eftersom vi körde väldigt intensivt så blev inge gym efteråt. Hade planerat att dra dit och springa lite men var så slut så drog mig hemåt istället.
När jag kliver innanför dörren till huset så slår mig världens underbaraste doft i ansiktet. Mamma hade gjort TACOPAJ♥ uuuunderbart gott!
Efter att jag hade käkat så chillade jag med Ami som var på besök ett tag. Har även pluggat lite matte men är klar nu så ska ta och kika på någon film istället.
Efter filmen ska jag nog sova så jag kan vakna i god tid imorgon så jag får allt gjort innan det bär av till Gävle med brudsen för lite mys!
ha det gött!
pusa! ♥

Börja blogga igen?!

Det är frågan! Ibland får jag sånt sug att börja blogga igen. Men det rinner alltid ur sanden. Varför blir det så?! Jag tror att det är för att jag alltid blir sugen på att blogga när jag mår dåligt.. Vilken jag gör just nu..Ingenting känns bra just nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allt heller eftersom jag vet inte vem jag ska prata med om det. Det känns väldigt frustrerande och jag har väldigt mycket annat att tänka på också. Det är så mycket just nu. Vill bara krypa ner i min säng och gömma mig under täcket och aldrig krypa ut igen. Men så kan man inte göra. Allt har sin mening och jag får ta allt som det kommer och så som det blir, så blir det helt enkelt.
Om jag börjar blogga igen så kommer det säkert att bli lite då och då för att skriva av mig liksom. Det kanske till och med blir att jag bloggar ofta. Vem vet!
Haha har inga läsare heller så jag sitter nog och skriver med mig själv. Aja vem orkar ens läsa detta?! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!